M. Szendrey Piroska vagyok

… és 13 éve foglalkozom hálózatépítéssel

Olyan emberekkel dolgozom együtt, akik határozottan eldöntötték, hogy változtatni akarnak az életükön, mert rájöttek arra, hogy ahogy most élnek, az nem vezet előre.

Nekik mutatok utat, őket segítem és tanítom meg arra, hogyan tudnak egy szebb jövőt teremteni maguknak.

Mi vezetett ahhoz, hogy egy másik utat keressek?

Mindig is éreztem, hogy az alkalmazotti lét nem az én világom. Soha nem értettem, miért kell bent ülni egy munkahelyen, ha kézzel fogható munkát nem lehet végezni. Nagyon nehezen viseltem el, hogy megvan kötve a kezem, a kreativitásomat sem tudom kiélni, a munka hatékonyságára vonatkozó javaslataimat nem igazán sikerült véghez vinnem.

Egy idő után rájöttem, hogy sajnálom az időmet bent tölteni a munkahelyemen, hiszen nincs lehetőségem fejlődésre, ráadásul a munkahelyre  való utazás is rengeteg időmet elvette. Összességében ez vezetett oda, hogy  a rendszerváltást követően úgy döntöttem, hogy inkább a saját lábamra állok, és kiváltottam nagy lelkesen az egyéni vállalkozói igazolványomat.

Mindig is érdekeltek a pénzügyek, ezért belevágtam mindenbe, aminek köze volt a befektetésekhez. Voltam pénzügyi tanácsadó, ingatlanközvetítő, és még könyveket is árultam különböző tőzsdét oktató cégeknél, csakhogy egy kis tudást magamba szívjak.

Elmondhatom magamról, hogy amibe belefogtam, azt többé-kevésbé sikerre is vittem, mégis kezdtem azt érezni, hogy egyéni vállalkozóként egy napra nem elég a 24 óra.

Rám találtak különböző MLM cégek képviselői

Valóban, mintha kiült volna az arcomra, hogy váltani szeretnék. Látták rajtam, hogy keresem a lehetőséget egy jobb élet irányába. Némelyik céghez csatlakoztam is. Sajnos, egyiknél sem találtam meg a számításaimat.

Ma már azt mondanám, hogy a hagyományos hálózatépítésben nem igazán tudtam sikereket elérni, és bevallom, nem is szívesen végeztem, inkább csak fogyasztó voltam. Legbelül, azonban ott motoszkált bennem a kisördög, hogy mi van, ha mégis a hálózatépítés hozza meg számomra az oly annyira vágyott szabadságot?

Megérkezett az áttörés

Az áttörés végül 2009-ben következett be, amikor rájöttem, hogy ma már a 21. századi marketing eszközöket is használnunk kell ahhoz, hogy kiugró sikereket tudjunk elérni. Több weboldalt is elkészítettem az üzletem felfuttatásához, amiknek a háttér feladatait a mai napig én végzem és természetesen a közösségi médiában is egyre inkább kezdtem jelen lenni, pedig ez mennyire távol állt korábban tőlem…

Ma már nem dolgozom aktívan ennél a cégnél, de néhány év alatt sikerült egy akkora nemzetközi üzletet felépítenem, hogy még ma is van belőle folyamatosan jövedelmem. Hálás vagyok azért, amit ettől az üzlettől kaptam, hiszen itt tanultam meg az értékesítés csínját-bínját, az emberekkel való bánásmódot, a csapatban dolgozást.

Itt értettem meg először, hogy ez az üzlet egyáltalán nem csak a pénzről szól, ahogy mondani szokták. Sokkal inkább szól a kitartásról, a fegyelmezettségről, a barátságokról, a csapatmunkáról, arról ahogy együtt örülünk egymás sikereinek, és ahogy haladunk előre egymást segítve.

Nemrégiben újra rám talált egy lehetőség!

Hogy miért fordultam megint ebbe az irányba? Azért mert úgy gondoltam, hogy egy olyan innovatív termék csoportnak az európai piaci bevezetését nem hagyhatom ki, amivel rengeteg embernek az életére lehetünk pozitív hatással, ráadásul ezek a termékek olyan technológiával készülnek, aminek nincs konkurenciája a világon.

Az általam választott cég termékeinek egyediségével biztosítja számunkra a sikert, a marketing terve pedig garantálja, hogy az álmaink valóra váljanak, és ezt az üzletet soha ne kelljen feladnunk.

Én biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam, egy olyan döntést, amivel nem csak saját magam, de gyermekeim jövőjét is megalapozhatom.

Te mikor döntesz? Csatlakozáshoz >>> kattints ide <<<!

„Ha nem indulunk el, akkor biztosan nem fogunk megérkezni.” Zig Ziglar

Adatvédelmi nyilatkozat |ÁSZF | Az oldal készítője M. Szendrey Piroska | 2022-2024 Copyright © automatauzletepites.hu |
Telefon: +3630/479-3692 | Email: kapcsolat@automatauzletepites.hu

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában.
A FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.